Söndag, 18 februari 2018

Samarbetspartners

Här kommer en redovisning av alla de företag och vänner som för närvarande stöttar mig under det pågående Skeleton Coast projektet. Klicka gärna vidare för att se vad de har att erbjuda.


Malung-Salens Kommun
Malung-Sälens kommun
Min hemkommun som har ställt upp och hjälpt mig under åren.


Edvardson Sweden AB
Edvardson Sweden AB
Jakt & friluftsbutik på nätet. Har även egentillverkning i läder och jobbar med distribution i både jakt och friluftsledet. God kvalité och bra funktion i allt de gör, produkter som håller för strapatser och funktion som gör din upplevelse rikare.


Wenaas Sport og Fritid AS

Wenaas Sport og Fritid AS
Min "normala" arbetsgivare som har ställt upp med utrustning och hjälp. Distributör för ett 20-tal kvalitetsstarka varumärken i Sverige.


Get Out

Get Out
Friluftsbutiken på nätet som erbjuder det där "lilla extra". Här kan du hitta allt du behöver för en aktiv fritid. Bra kvalitet och väldigt trevlig personal.


Mockfjärds

Mockfjärds
Mockfjärds är i grunden ett familjeföretag från Mockfjärd i hjärtat av Dalarna där husbyggande och hantverkstradition varit en del av samhället sedan århundraden. Produkter som är utvecklade och designade för att passa nordiska hus samt klara tuffa klimat- och miljökrav.


 

PEAB
Peab
"Peab är ett bygg- och anläggningsföretag, vars främsta ledstjärna är total kvalitet i alla led av byggprocessen. Genom nytänkande, kombinerat med gedigen yrkesskicklighet, skall vi göra kundens intresse till vårt och därmed alltid bygga för framtiden."


Sepson

Sepson
Sepson är den ledande tillverkaren av bilmonterade hydraliska vinchar i Europa.


Du är här :  Startsidan Partners

Samarbetspartners

Annons

Kontaktinformation

Johan Ivarsson
Duvhöksgränd 6
745 60 Enköping
Sweden
Mobil: +46 (0)70 39 04 259
johan(@)johanivarsson.com
www.johanivarsson.com